5 gode spareråd når du shopper online

5 gode spareråd når du shopper online

5 gode spareråd når du shopper online

Det kan være en sand vildmark, når man skal handle efter tøj og accessories på nettet. Hvor skal man overhovedet begynde, hvis man gerne vil spare penge samtidig med at finde en troværdig side, som man kan stole på? Herunder giver vi dig fem gode råd, som kan hjælpe dig til at få mere succes, når du handler online. 

Denne artikel er skrevet sammen med Santander, der kan hjælpe dig med et lån, hvis du mangler økonomien til at forfølge dine drømme online.

1. Se efter fri fragt

Når du først har fundet en side eller to, som du overvejer at købe fra, så kan det være en god ide at undersøge, om de tilbyder gratis fragt på din ordre. Til tider kommer der lige ekstra 30 eller 50 kroner oveni, som man ikke lige havde overvejet. Derfor bør du som noget af det første, tjekke om de tilbyder fri fragt. Hvis ikke, så kan det være, at du bør tjekke efter alternativer, da det er spild at betale en høj pris for fragten.

2. Tilmeld dig deres nyhedsbrev

Nogle webshops forsøger at få dig til at tilmelde sig deres nyhedsbrev i bytte for en rabatkode. I nogle tilfælde kan rabatten faktisk lyde på helt op til 10%. Det er altså en ret stor besparelse, som du nemt kan udnytte. 

Hvis du efterfølgende begynder at modtage for mange generende reklamemails, så kan du altid afmelde dig listen igen, når du har fået din rabat.

3. Søg efter rabatkoder

Forleden skulle jeg købe en bog online. Inden jeg gennemførte købet, forsøgte jeg lige hurtigt at google ”webshoppens navn rabatkode”. Dette gav faktisk pote, da det var muligt at finde en kode på butikkens egen blog, der gav mig hele 20% rabat. Det er virkelig en stor besparelse, bare ved at foretage en kort Google-søgning

Dette trick virker naturligvis langt fra altid, men ind i mellem kan man være heldig. Du bør dog undgå nogle af de lidt skumle hjemmesider, hvor du skal klikke for at se en rabatkode. Disse duer ofte ikke og forsøger bare at tjene penge på dine kliks.

4. Køb med andre

Inden du køber så spørg rundt i din omgangskreds, om nogle er på markedet efter de samme produkter som dig. Mange webshops tilbyder nemlig mængderabatter, hvor I sammen kan spare en hel del. Om ikke andet så vil I tilsammen muligvis kunne handle for over de berømte 499 kroner, som ofte udløser fri fragt. 

5. Se på deres Trustscore

Det kan være en god ide at undersøge andre forbrugeres oplevelse med en bestemt webbutik, inden du selv kaster dig ud i at handle hos dem. Trustpilot har en kæmpe database, hvor du med sikkerhed kan finde informationer om den webshop, som du overvejer at anvende. 

Har de en høj score eller bliver de kritiseret? Vær på den sikre side og vælg butikker hvor kunderne generelt er ovenud tilfredse. 

Det var vores råd til, hvordan du kan handle bedre online. God fornøjelse derude!

Dette er indlæg er sponsoreret af Santander.

 

få nyhedsbrevet

Til toppen