5 tips til moderne påklædning

5 tips til moderne påklædning

5 tips til moderne påklædning

Efteråret er kommet, og det betyder regn, blæst og kolde dage, men det giver samtidig den perfekte undskyldning for at skifte garderoben ud! Efteråret betyder nemlig også indendørshygge med store sweatre, som du også kan holde dig varm i udenfor. Vi giver dig i denne artikel 5 bud på, hvad du skal købe, hvis vil være med på moden i efteråret. 

Forskellige brands i samme pakke 

Ny sæson kræver nyt tøj. Med efteråret over os er det på tide at pakke soltoppe og shorts væk, og finde varmt tøj frem. Undskyldningen for at shoppe nyt tøj til efteråret bliver ikke mindre af, at du kan finde en masse forskellige rabatkoder til eksempelvis Stylepit lige her, så du kan spare en masse penge. Webshoppen er desuden det perfekte sted at købe dit nye efterårstøj fra en masse forskellige brands – leveret i én og samme pakke. Vil du gerne læse flere tips til eksempelvis tøj og mode, kan du besøge FlashUp.dk, der også giver tips til livsstil, sundhed og motion. 

Sweatre i efterårets farver 

En sweater er lækker at have på både indenfor og udenfor, og sæsonens farver som bordeaux, grøn, karrygul og mørkeblå kan du ikke komme udenom, hvis du vil have en moderne garderobe for efteråret! De mørke farver passer til alt, og især sweatre vil blive prydet af efterårets farver. Farverne passer til alle hudtyper, og de er den perfekte måde at bringe lidt farve ind i efterårsgarderoben, der ellers godt kan blive præget af de typiske grå og sorte nuancer. Vælg derfor en farverig sweater, hvis du vil shine igennem og være moderne!

Ruskind og velour 

Efterårets stoffer står på ruskind og velour, hvis du vil være helt med på moden. Velour sidder godt på alle, og du kan vælge alt mellem nederdel, bluse eller kjole. 

Du kan også style forskellige typer af materiale for at give dit look kant og spil. For eksempel ser det bløde og livlige stof velour godt ud sammen med det matte og mere rå ruskind. En lækker velourkjole kan du for eksempel style med ruskindsstøvler eller med en lækker ruskindstaske. Ruskindet må også meget gerne være armygrønt eller beige. 

Kvaster og frynser

En af efterårets store trends er kvaste. Sommerens helt store trend med sandaler med store, bløde kvaste på fortsætter ind i efteråret – blot på huer. Huer i strikket kvalitet med en plysset kvast ovenpå er moderne i efteråret, ligesom tasker og støvler med fryns på bliver moderne. Hold dig derfor ikke tilbage med at spice dit outfit op med kvaster og frynser. 

Flyverdragten er tilbage!

Hvor mange gange har man ikke sukket over, at man mangler en flyverdragt at hoppe i, som da man var barn? Nu behøver du ikke sukke længere, for flyverdragten er tilbage og laves i super lækre moderne look, så flyverdragten ikke længere er kikset.

En farverig regnjakke

Som alle vi danskere ved, så kan vi i efteråret ikke komme udenom regnvejret! Heldigvis er regnjakken blevet moderne igen, og du kan nu få en regnjakke fra store veletablerede brands, som laver kvalitetsregnjakker i et flot design. Og det er bare rart at kunne holde sig tør, når vejrudsigten lover regn.

 

få nyhedsbrevet

Til toppen