Februars bedste blogindlæg

Februars bedste blogindlæg

Februars bedste blogindlæg

Vi elsker, når vi kan lade os inspirere af andres stil og sans for mode! Derfor giver vi dig hver måned vores favoritindlæg fra danske fashionister med fingeren på modepulsen.

I sit blogindlæg har den 18 årige århusianer, Regitze, fremhævet sine personlige favoritter fra brandet Missguided, og det har givet hende en plads blandt februars bedste blogindlæg. Ligesom Regitze, er vi nemlig også vilde med de flotte styles og farver i Missguideds nyeste kollektion! 

Den smukke blogger fra Nørrebro har med sit blogindlæg om lækre highstreet-goodies, du kan shoppe online lige nu, ramt essensen af det look, vi selv ønsker at udstråle til forår. Smukke farver og cool styles til priser der er til at betale. Som mange andre lige nu er Mie blandt andet faldet for den lækre (men overraskende billige) taske fra Mango. 

Sort er en farve, der ofte er udskældt for at være kedelig og safe-choice. Den unge blogger, Amalie, beviser med sin sammensætning af en cool kjole fra Neo Noir, elegante stilletter fra Even&Odd og en rå læderjakke, at et komplet sort sæt kan være alt andet end kedeligt. Det fortjener en plads på denne måneds liste.

Det er aldrig for tidligt at planlægge, hvad man skal have på til den næste fest. Her har Selma sammensat 3 sæt, som vil være perfekte til en festlig dag. Med de tre sæt viser hun, at man ikke nødvendigvis behøver at hoppe i fin kjole og høje hæle for at gøre et outfit festligt. Særligt er vi vilde med dette casual sæt, som er afslappet, men samtidig flot, festligt og über cool.

Pasteller, pasteller, pasteller! Ligesom den 28 årige blogger, Henriette, glæder vi os til forår og lysere tider! Lysere dage og lysere farver. Henriette her fundet en masse lækre sager online, som kan få ventetiden til at gå lidt hurtigere. Der er masser af inspiration at hente hos bloggeronheels!

Den smukke blogger Pauline Harding har sammensat 4 skønne sæt fra det altid fantastiske Mango-univers. Særligt den smukke røde frakke fangede vores blik. Den vil være perfekt her til foråret! Paulines inspirerende 4 outfits fortjener i den grad en plads på februar-listen.

 Jennifer er at finde blandt denne måneds 10 mest inspirerende blogindlæg, fordi hun med sit indlæg opfordrer alle os kvinder til at droppe de slidte sove-t-shirts til fordel for en lækker pyjamas. Og hvorfor egentlig ikke se lækker ud og føle sig godt tilpas på alle tider af døgnet - selv iført hyggetøj?

Amalie er faldet for en lækker forårsskjorte fra Y.A.S. Skjorten i sig selv fortjener en plads på listen - sammen med resten af Y.A.S.' nyeste kollektion. Ligesom Amalie har vi nemlig forelsket os i de smukke blomstrede styles, der er et gennemgående tema for hele Y.A.S.' foårskollektion.

På Boozt.com kan du løbende følge med i Camilles inspirationsindlæg, når hun opdaterer sin egen shop-in-shop med personlige styles og favoritter. På Camilles shop-in-shop finder du lige nu flotte items fra brands som Ganni, Billi Bi og Stine Goya. Her finder du også nyheder fra sneakers-brandet Woden, som vi selv har et mindre crush på for tiden. 

Sofies inspirationsindlæg behøver inden anden introduktion end den, hun selv giver indlæggt: 'BLUE'. Sofie har fundet 4 lækre styles i farven blå - what's not to like? Oven i hatten har Sofie fundet 4 lækre items, som ligner en million, men som du kan klikke hjem til en samlet pris på kun 979.! 

Tip os om en blog

Med alle de lækre blogs der er derude, kan det være svært at følge med. Følger du en blog, som du mener skal med i næste måneds indlæg? Så tip os da lige på [email protected] eller skriv en besked på vores Facebookside.

få nyhedsbrevet

Til toppen