Her finder du de billigste priser på nettet!

Her finder du de billigste priser på nettet!

Her finder du de billigste priser på nettet!

Hvad er Siloo.dk egentlig for en størrelse og hvad kan jeg som almindelig forbruger bruge Siloo.dk til? Hvis det er spørgsmål som disse, du stiller dig selv, så er du kommet til det rette sted! Vi giver dig nemlig svaret lige her!

Kender vi ikke alle til den ærgrelse, det er, at betale for meget for en vare? Eller i hvert fald irritationen over at have betalt mere for varen, end man havde behøvet? Det er netop den irritation, der ligger til grunde for Siloo.dk's og vores søsterportal Kidster.dk's virksomhedsstrategi. 

Butikshopping vs. netshopping

Mange forbrugere har tidligere fravalgt netshopping, fordi betingelserne for nethandel har været væsentligt forringet i forhold til den service, man har kunnet få, når man handlede i de fysiske butikker. Forbrugeren savnede typisk den personlige rådgivning fra en butiksansat, som man ikke på samme måde kunne få, når man handlede på nettet. Denne ulempe blev endvidere udtalt pga. det faktum, at man som kunde heller ikke havde mulighed for at prøve en vare, inden man købte den, og at det var meget besværligt og ofte dyrt at ombytte eller returnere varen, hvis ikke den levede op til forventningerne.

Der er dog sket en markant udvikling inden for netshopping de seneste år, der i særdeleshed har haft betydning for disse tidligere udskældte forhold. Om end du som forbruger stadig ikke har mulighed for at prøve en vare inden et køb eller opleve den personlige fysiske kontakt med en butiksansat, så kan du på mange webshops i dag live-chatte med en medarbejder fra webshoppen, som kan guide dig til den rette størrelse og/eller besvare uddybende spørgsmål vedr. en vare med henblik på at forhindre et fejlkøb. Viser varen sig alligevel ikke at leve op til dine forventninger, har du desuden langt bedre muligheder end tidligere ift. at returnere eller ombytte den, idet mange webshops i dag tilbyder fri returnering eller ombytning. Derforuden er din byttegaranti og brugsgaranti på varer køb via nethandel oftest længere end i mange butikker, hvilket gør, at det rent faktisk kan vise sig at være - hvis ikke en fordel, så i hvert fald - en lige så god oplevelse at handle på nettet fremfor i butikkerne.

Hvis du spørger os - og mange andre kloge hoveder - er netshopping kommet for at blive. Spørgsmålet er så bare: hvorfor skal jeg vælge netshopping fremfor butikshopping, når jeg eksempelvis inden længe skal købe julegaver? Og hvad har Siloo.dk med alt det her at gøre? 

Siloo.dk guider dig til de billigste priser på nettet

Jo, ser du. En af de ting, som gør netshopping attraktiv i forhold til butikshopping, er den tilgængelighed, som shopping på nettet tilbyder. Lad os tage udgangspunkt i et eksempel. 

Du er på shoppingtur med en veninde. I en butik finder du en vinterjakke, som du falder pladask for - og du mangler rent faktisk en vinterjakke! Vinteren har nemlig uden varsel fundet vej til Danmark, og frostgrader gør, at du ikke længere kan nøjes med din tynde læderjakke. Desværre er det sidst på måneden og den vinterjakke, du er faldet for, koster 1800 kr. Øv! Du har nu to muligheder:

1. du kan købe vinterjakke til de 1800 kr. og leve af havregryn resten af måneden.
2. du kan lade være med at købe vinterjakken. Til gengæld skal du i så fald vælge én af de to følgende muligheder: 1. blive ved med at bruge din læderjakke og leve med den efterfølgende snotnæse og kroniske bihulebetændelse eller 2. blive indenfor hele vinteren.

... lyder en af de to muligheder fristende? Nej vel?

Okay, lad os så sige, at du har fundet den samme vinterjakke på nettet. I det tilfælde har du i bund og grund de samme to muligheder. Men! Når du shopper på nettet har du en særlig "geografisk" fordel, som gør, at der opstår en 3. mulighed:

3. du finder vinterjakken og tænker: "Gad vide om den kan købes billigere et andet sted?" Du leder videre på nettet...og bingo! Vinterjakken er sørme på tilbud til 800 kr. hos en anden webshop. Du køber vinterjakken til den billigste pris og slipper for at spise havregryn resten af måneden! 

Som handlende på nettet opnår du nemlig én særlig fordel, som er svær at finde ved shopping hos de fysiske butikker. Nemlig din mulighed for at være to steder på én gang - eller ovenikøbet tre steder, fire steder, fem ste... you get the point. Når du handler på nettet, betyder det nemlig ikke noget, om den fysiske butik ligger i København, mens du sidder i Aalborg eller omvendt. Det vil sige, at du kan være i mange butikker på én gang og derfor være sikker på at handle varen i den butik, hvor varen er billigst.

Det er denne fordel ved netshopping, vi hos Siloo.dk har gjort endnu nemmere for dig som forbruger. Her har vi nemlig skabt en portal, hvor vi har samlet varerne fra en lang række forskellige webshops og sammenlignet priserne for dig, så du får endnu nemmere ved at finde dine varer til de billigste priser på nettet. Når du eksempelvis skal lede efter en bestemt vinterjakke, kan du med fordel bruge Siloo.dk: indskriv vinterjakkens navn i søgefeltet øverst til venstre og vi giver dig en oversigt over alle de webshops, som sælger jakken. Det eneste du skal gøre herefter, er at klikke på webshoppen med den billigste pris. Nemt ikke? 

Varerne på vores webshops stammer fra et stort udvalg af netbutikker, som både tæller de mindste fisk i havet og de helt store hvaler. Produkterne på Siloo.dk spænder derfor også over et ekstremt bredt sortiment, hvilket gør, at vi næsten tør garantere, at du vil finde dine varer til den billigst mulige pris, når du benytter dig af os.

....og så er der jo også lige den fordel, at netshopping gør dig dobbelt så glad, som når du handler i fysiske butikker: du bliver glad, når du bestiller dine varer og du bliver glad, når du modtager dine varer. 

Hvem er vi?

Hos Siloo.dk forsøger vi at gøre det nemt for dig som forbruger at finde lige nøjagtigt den webshop, der har det, du søger, til den billigste pris.

Produkterne på vores webside spænder over et bredt felt og et stort sortiment af alt det, du kan få brug for i klædeskabet, i kosmetikpungen og i dit hjem. Klik dig frem til dine favoritter blandt vores produkter i de tre hovedkategorier - tøj, bolig og skønhed - eller brug søgefeltet oppe i venstre hjørne, hvis du vil kigge på konkrete produkter fra dine yndlingsmærker.

 

få nyhedsbrevet

Til toppen